keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kedon kukkia (vol2)

Esittelyssä tänään kukka numero kaksi, "kedon kukkia"- sarjasta. Tässä korussa hopeaketjussa Swarovskin Crystal-helmiä, sävynä yönsininen...


Riipus on halkaisijaltaan 4cm...


... etuosa "tuplaketjutettu", jolloin saadaan hieman runsaampi ja näyttävämpi olemus...


Kaulakuva ei ole paras mahdollinen, vaan on tyydyttävä siihen kaulaa, mikä on lähimpänä, eli omaani... heh! Itse otettu kuva, omasta kaulasta, ei ole helpoin mahdollinen... ;) no se on nyt kuitenkin siinä!!!
Ja nyt, eikun jatkamaan kedonkukkia vol 3 -versiota!!! Mukavaa loppuviikkoa ja Helatorstaita!!!

4 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Ei pysty päättämään kumpi kukkanen olisi kauniimpi :D
Tulee farkut mieleen. Tämä on sellainen monikäyttöön sopiva koru sopii juhlaan ja farkkujenkin kanssa.

Susikairan akka kirjoitti...

Hei=) Teettekö koruja tilaustyönä? Siis jos antaisi "väljät" toiveet ja sitten muuten vapaat kädet teille taiteilijoille?

Patina kirjoitti...

Susikairan Akka, kyllä teemme koruja myös tilaustöinä... ei muuta kuin sähköpostia laittamaan... sp- osoitteet löytyvät molempien omista blogeista tai kaupasta...

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta:) Täytyy odotella hetkinen, että tämä D "paljastuu", mutta ajatuksenani oli ns. äiti-lapsi koru, jossa olisi sitten kaikki lapsukaiset jotenkin edustettuina. Se Kalevalakoru on ajatuksena ihan ok, mutta... haluaisin kuitenkin jotain uniikinpaa- koska uniikkeja nuo lapsukaisetkin ovat:)

Eli näin alkuun olisi tässä lähtöasetelma, mutta palaan tarkemmin s-postitse asiaan myöhemmin. Aurinkoista perjantaita teille. Ps. Sisko asustelee Espanjan auringon alla ja tuo HoLa kolahti minuun tietysti heti.