perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kevättä kohti värein

Kevään tulo saa minussa aikaan himon käyttää värejä aina vain enemmän ja enemmän... mikäs mahtaa olla kurkkijoiden mieliväri/väriyhdistelmä???

" Kevään kukkanen"


Karneoli ja Sterlinghopea....
" Kevät tulee"


Amatsoniitti, Häränsilmä ja Sterlinghopea...Mielenkiinnolla odottelen millaisesta väristä/ väriyhdistelmistä vierailijamme pitävät ja samalla toivottelen kaikille aurinkoista viikonloppua.

4 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Keltaista ja turkoosia =9 mahtanneeko onnistua näistä?? =) Mutta jäin kyllä haavi auki vain tuijottamaan. Ovat niin kauniita, kaulakoru on niin keväinen =) Riipus siinä on (jälleen) upeaa työtä!

Patina kirjoitti...

Kiitos :)... ehdottomasi värit ovat todella hivene haasteelliset yhdessä, mutta laitan korvan taakse hautumaan... eihän sitä koskaan tiedä millaisen oivalluksen tekee :D

Hokasin juuri, että Janella on tuolla omassa blogissaan menestyksellisesti käytetty juuri mainitsemaasi väriyhdistelmää lintusessa... eli ei heitetä vielä kirvestä kaivoon...

MarLi kirjoitti...

no mun värit on kaikki muut paitsi siniset ja violetit :)

niistä en voisi kuvitella korua itselleni... nyt menee jo hiven turkoosia jossain, ruskean ja mustan seassa, mutta kyllä ne on punaiset, keltaiset, oranssit, ruskeet ja vihreet mun värejä, niin vaatteissa kuin koruissa kun kotonakin :)

Jane kirjoitti...

Kaunokaisia ovat nämä :D
Itsetehty kukkanen rannekorussa kolahtaa lujaa.

Keltanen on minulle se vaikea, sitten heti kun taittuu oranssiin alkaa luontumaan. Lintusessakin on keltainen oranssiin menevä ja turkoosi siinä taittuu vihreään.